top of page
pottendraaien-atelier-nvg-zoersel.jpg

Algemene voorwaarden

Atelier Nvg


Eenmanszaak
Oudstrijderslaan 16
2980 Zoersel
België


Zaakvoerder Nancy van Gastel
Ondernemingsnummer BE 0739 956 283


1. Algemene bepalingen


Atelier Nog is een eenmanszaak onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. BTW niet van toepassing.


2. Verkoop van producten


Deze website bevat geen webshop met ingebouwde betalingsfunctionaliteiten. Via de website worden echter wel producten te koop aangeboden (prijzen zijn in euro inclusief BTW). Atelier Nvg levert in de Benelux.

 

De klant kan bij interesse contact opnemen via het contactformulier. Als de klant via e-mail beslist om het product aan te kopen zullen de verzendkosten (ten laste van de klant) afgesproken worden. Indien de klant instemt met de aankoop van een product en de verzendkosten dient het verschuldigde bedrag gestort te worden via bankoverschrijving. Vanaf dat de betaling ontvangen is zal het product opgestuurd worden via bpost . Atelier Nvg kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele vertragingen in de levering. De klant ontvangt een factuur van de aankoop.


3. Variatie en onderhoud van de producten.


De aangeboden en afgebeelde producten zijn allemaal handgemaakt ofwel op de draaischijf, ofwel opgebouwd. Bij seriewerk (verschillende bij elkaar horende stukken keramiek) is het onvermijdelijk dat er een kleine afwijking is op de vorm en de grootte tussen de verschillende stukken. Alle stukken worden op hoge temperatuur gebakken (1240°C). Het aangeboden gebruiksgoed
is microgolfoven en vaatwasmachine bestendig. Handwas wordt echter wel aangeraden.


4. Bestellingen


U kan ook bestellingen plaatsen via het contactformulier. Afhankelijk van de lopende bestellingen tel ik graag 5-6 weken alvorens een bestelling klaar is. Dit kan variëren naargelang de aard van bestelling. Zodra de bestelling klaar is mag u een mail verwachten.


5. Levering


Indien aangekochte producten zichtbare tekortkomingen vertonen dienen deze onmiddellijk via email aan Atelier Nvg gemeld te worden dmv foto’s.Als de klant opdracht geeft om één of meerdere producten te leveren dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand). De overeenkomst komt tot stand als de bevestiging van de bestelling verstuurd is. Door het plaatsen van een bestelling geeft de klant te kennen dat hij met de algemene voorwaarden akkoord gaat.


6. Herroepingsrecht


De klant heeft het recht om zich tot 14 kalenderdagen na een aankoop te bedenken zonder opgave van reden. De klant moet dit melden via e-mail aan Atelier Nog vooraleer de termijn voor herroeping verstreken is. De klant dient de producten zo snel mogelijk na herroeping en niet later dan 14 kalenderdagen na herroeping terug te sturen in de originele verpakking. Nog zal de aankoopkosten terugbetalen binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst van de producten, op voorwaarde dat ze in goede staat afgeleverd worden.


7. Privacy


Atelier Nvg respecteert de bescherming van het privéleven in de verwerking van persoonlijke gegevens. De door u meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden door Atelier Nog en niet met derden gedeeld worden.

bottom of page